Inschrijven

Online voorinschrijvingen

(t.e.m. zaterdag 10 september 2022, 23u59).

Afstanden

Tarief

ENGIE Jogging Ville de Namur 10 km

€ 7

ENGIE Jogging 6 km

€ 3

Kids Run

€ 1

Na betaling ontvang je een e-ticket dat je de dag zelf dient mee te brengen (geprint of op je smartphone). Bewaar dit dus goed! Geen e-mail ontvangen? Check dan zeker je spamfolder!

Met dit e-ticket kan je je borstnummer afhalen op zondag 11 september (tussen 8u00 en 11u) in het stadhuis van Namen (Rue du Fer).

Daginschrijvingen (zondag 11 september)

In het stadhuis van Namen (Rue du Fer) vanaf 8u.

Afstanden

Tarief

ENGIE Jogging Ville de Namur 10 km

€ 10

ENGIE Jogging 6 km

€ 5

Kids Run 1 km

€ 1

Groepsinschrijvingen

(t.e.m. 29 augustus – 23u59)

Doe je mee aan ENGIE Jogging Ville de Namur samen met je collega’s, vrienden of familie? Dan kan je als groep inschrijven tot en met maandag 29 augustus 23u59.

  • Naamswissels zijn enkel mogelijk aan de helpdesk op 11 september en zijn nodig om als deelnemer verzekerd te zijn. Per wissel wordt ter plaatse € 5 administratiekost aangerekend.
  • Voor een groepsinschrijving met gezamenlijke afhaling moet je met minstens 10 personen zijn. Zijn er minder dan 10 deelnemers dan kan je je nog steeds als groep inschrijven maar dient elk groepslid zijn of haar deelnamepakket individueel af te halen.
  • Groepsinschrijvingen kunnen enkel via de officiële online inschrijvingsmodule. Excellijsten e.a. worden niet aanvaard.
  • Werkwijze online inschrijving: op het inschrijvingsformulier dien je eerst een groep aan te maken. Je ontvangt vervolgens een e-mail met de groepsnaam en je groepscode. Met deze code en het door jou gekozen paswoord (vergeet dit niet!) kan je de groep altijd beheren. Vervolgens kan je deelnemers toevoegen en verwijderen. Enkel de groepsverantwoordelijke kan deelnemers valideren. Je kan zoveel deelnemers aan je groep toevoegen als je wil.
  • Inschrijvingen kunnen als één pakket (alles samen) of individueel worden opgehaald. Geef dit duidelijk aan op het inschrijvingsformulier. Wanneer je ervoor kiest om alles samen af te halen, kan dit enkel en alleen door de groepsverantwoordelijke gebeuren. Bij individuele afhaling krijgen alle deelnemers een aparte bevestigingsmail met alle info om hun nummer af te halen.
  • Wanneer je groep volledig klaar is moet de groepsverantwoordelijke de volledige groep betalen. De inschrijvingen zijn pas bevestigd als de groep doorgestuurd én betaald is. Vanaf het ogenblik dat je groep afgesloten is, kunnen er GEEN WIJZIGINGEN meer aan je groep gebeuren. Wijzigingen aan je groep kunnen dan enkel nog ter plaatse aan de inschrijvingsstand gebeuren. Hiervoor wordt een administratiekost van € 5 per wijziging aangerekend.

Schrijf je groep online in

Algemene voorwaarden